ENG / FIN

Digital Signage -ammattilainen

Olemme Craneworksilla Digital Signagen ammattilaisia yli kymmenen vuoden kokemuksella alalta. Kehitämme DS-ratkaisut ja sovellukset sekä state of the art -toteutukset erilaisiin tarpeisiin ja ympäristöihin. Ammattitaitoinen suunnittelu ja toteutus, helppokäyttöinen ja toimiva järjestelmämme sekä oikeanlainen sisältö yhdessä takaavat onnistuneen lopputuloksen. DS-ratkaisumme avulla saat tehoa markkinointiin ja viestien kohdentamiseen halutulle yleisölle. Kasvata myyntiäsi uudella ja näkyvällä tavalla!

Digital Signage -järjestelmä palveluna (SAAS)

Craneworks on suunnitellut ja kehittänyt oman Digital Signage -järjestelmän: BCN Campaing Management system. BCN-järjestelmällä voidaan luoda, päivittää, ylläpitää ja aikatauluttaa Digital Signage -näyttöjen sisältöjä. BCN-järjestelmä on kehitetty erityisesti joustavaan ylläpitoon ja helppokäyttöiseksi työkaluksi. BCN on laajasti käytössä asiakkaillamme ja olemme saaneet runsaasti tyytyväistä asiakaspalautetta.

 


Reitin- ja paikanhakupalvelu

Craneworksin kehittämä BCN Dynamic Wayfinding reitin- ja paikanhakupalvelu  – yhdistettynä suuriin ja informatiivisiin kosketusnäyttöihin ja toimivaan taustajärjestelmään – opastaa asiakkaita ostoskeskuksissa ja muissa opastusta vaativissa ympäristöissä. Wayfinding-palvelu ohjaa asiakkaat tehokkaasti ostoksille suoraan oikeaan liikkeeseen ja jättää asiakkaalle enemmän aikaa ostoksille. Lisätietoa BCN Dynamic Wayfinding -palvelusta:  http://www.craneworks.fi/wayfindingfi.aspx


Sisällöntuotanto

Craneworksilla on vuosien kokemus audiovisuaalisen materiaalin suunnittelusta ja toteuttamisesta TV-, mainos- ja elokuvamaailmaan. Kun tähän lisätään käyttöliittymä-, käytettävyys-, integrointi -ja ohjelmointiosaamisemme, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme erittäin kattavat sisällöntuotantopalvelut ja konseptoimaan asiakkaan kanssa sisällöt, joilla voidaan tehokkaasti vaikuttaa asiakkaan ostokäyttäytymiseen.

Hyötyä ja tuottoa

Toteutamme asiakkaillemme yksilöllisiä, asiakkaan näköisiä ratkaisuja soveltuen kaikkiin kohteisiin ja asiakkaalle sopivaan budjettiin. Kun yhdistämme kattavan kokemuksemme suunnittelusta, tekniikasta, sovelluksista ja sisällöntuotannosta takaamme sen, että asiakas saa toimivan kokonaisratkaisun, parhaan mahdollisen hyödyn ja tuoton, sekä mahdollisimman lyhyen takaisinmaksuajan Digital Signage -investoinnista.

Craneworks Oy on ollut vuodesta 2010 lähtien korkeimmassa AAA luottoluokassa.