ENG / FIN

Craneworks Oy Ltd. Rekrytoi / Tekninen päällikkö

 

Tekninen päällikkö vastaa Craneworksin teknisistä operaatioista asennus ja huoltotoiminnassa. Vastuualueeseen kuuluu uusien Digital Signage ja Wayfinding -järjestelmien tuotannon koordinointi ja valvonta, sekä toimituksien suunnittelu, koordinointi ja valvonta tekniseltä puolelta. Lisäksi Tekninen päällikkö tukee Customer Support -teamia valvomalla sen toimintaa ylätasolla ja järjestämällä vaativammat huoltotoimenpiteet. Tekninen päällikkö toimii myös Craneworks Oy:n vakituisten ja freelancer asentajien ja teknikkojen henkilöesimiehenä.

 

Olemme Craneworksilla Digital Signagen ammattilaisia yli kymmenen vuoden kokemuksella. Erikoisalaamme ovat DS-ratkaisut ja sovellukset sekä Wayfinding. Sovelluksemme auttavat asiakkaitamme tehostamaan myyntiä, markkinointia ja tiedotusta. Järjestelmäkehityksen lisäksi toimitamme ja asennamme asiakkaillemme digitaalisia mainospintoja aina pienistä ikkunanäytöistä suuriin videoseiniin.

 

Vapaamuotoinen hakemus ja CV pyydetään lähettämään osoitteeseen rekry(at)craneworks.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Leino p. 040-561 8424.