BCN-Ohjelmistot

BCN Digital Signage

Tutkitusti helppokäyttöisimmät ohjelmistot

BCN Dynamic Wayfinding

Markkinoiden edistynein opastusjärjestelmä

BCN Audio

Integroitu taustamusiikki- ja äänimainosjärjestelmä

BCN Targeting & Booking Engine

Kampanjoiden kohdentamisen ja mediamyynnin työkalu

Johtavat ja jouhevat ratkaisut

Käyttämämme BCN-ohjelmistot ovat oman pitkäaikaisen in-house kehitystyömme tulosta. BCN Digital Signage -ohjelmistomme tarina on alkanut jo vuodesta 2005, josta lähtien niitä on kehitetty asiakkaidemme toiveiden mukaan jatkuvasti eteenpäin. Vuonna 2018 perustimme Doohlabs Oy:n, joka vastaa nyt ohjelmistokehityksestä omalla kehitystiimillä. Doohlabsin tehtävä on kehittää alustaa ja ohjelmistoja jatkuvasti eteenpäin sekä tuoda uusia ominaisuuksia ja lisäosia ohjelmistoon. Doohlabs myös tarjoaa alustaa kansainvälisillä markkinoilla kumppaniverkoston avulla.

Ohjelmistojemme avainominaisuus on alusta alkaen ollut käyttäjäystävällisyys, joka syntyy jatkuvasta, laadukkaasta kehitystyöstä sekä siitä, että kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita. BCN DS -ohjelmistoamme on monessa yhteydessä kehuttu käytettävyydeltään markkinoiden parhaaksi ja helppokäyttöisimmäksi Digital Signage -alustaksi.

BCN -ohjelmistot tarjotaan asiakkaillemme SaaS -palveluina, jotka sisältävät aina ajantasaisen ohjelmiston lisäksi myös järjestelmän etävalvonnan, helpdeskin, SLA-tasot, supportin, sekä huolto- ja ylläpitopalvelut.

BCN Portal

BCN Portal avaa mahdollisuuden hallita ja hyödyntää kaikkia verkostosi näyttöjä, opastuspalvelun toimintoja, musiikin ja muun audion soittamista, analytiikkaa ja anonyymiä audience measurement -dataa.

Kysy lisää BCN -Portaalista ja ratkaisuista!

BCN Server

Hyvä sisältö ja äly asustaa BCN Server -Cloudissa. Kaikkien BCN-palveluiden taustalla pyörii BCN Server -ohjelmisto, joka jakelee soittolistat ja materiaalit valtavalle määrälle mediasoittimia ja kerää samalla toistostatistiikkaa. Muihin mediapankkeihin ja tietovarastoihin liitytään kätevästi rajapinnan kautta.

Toimitamme BCN-Server -ohjelmiston tarvittaessa myös asiakkaan omaan konesaliin.

BCN Players

Kun näet näytön, näet samalla BCN -mediasoittimen (vaikka se on yleensä piilossa). Ulkoinen tai sisäinen SoC mediaplayer jaksaa uskollisesti toistaa asiakkaidemme video-, still- ja audiomateriaalia vuodesta toiseen. Räätälöidyt templatet pyörähtävät näppärästi ja hakevat dataa taustajärjestelmistä.

Parhaaksi kehuttu

Panostamme käyttöliittymäsuunnittelussamme käytettävyyteen. BCN:n Basic-tason käytön oppii vartissa ja monimutkaisemmatkin kokonaisuudet aukeavat hyvin nopeasti. Käytettävyys syntyy intuitiivisesta ja loogisesta käyttöliittymästä, jossa toiminnot ovat helposti löydettävissä ja ymmärrettävissä.

Kun S-ryhmä valitsi Craneworksin DS-kumppanikseen, olivat juuri ohjelmiston toimivuus ja käytettävyys merkittävässä osassa päätöksentekoa. BCN DS -ohjelmisto sai kirkkaasti parhaat pisteet kilpailutuksen puolueettomassa arvioinnissa.

BCN DS -ohjelmisto pyörittää sisältöä tuhansilla näytöillä ja päivittäin sen parissa työskentelee satoja tyytyväisiä käyttäjiä.

Laatu on monien tekijöiden summa

Asiakkaille ja käyttäjille BCN DS -ohjelmisto näyttäytyy simppelinä ratkaisuna, mutta sen taustalla on paljon älyä ja kehitystyötä. Käyttövarmuus ja tarkkaan mietityt tekniset ratkaisut takaavat, että järjestelmä toimii 24/7/365.

Käytön helppous, intuitiivinen käyttöliittymä

HTML5 -pohjainen, responsiivinen BCN-käyttöliittymä ei vaadi lisäosien lataamisia, vaan se on heti käyttövalmis. Se skaalautuu automaattisesti eri päätelaitteisiin ja toimii myös hitaammilla mobiiliyhteyksillä.

BCN-käyttöliittymällä luot, ylläpidät ja aikataulutat laajat sisältökokonaisuudet vaivattomasti ajasta ja paikasta riippumatta.

Luotettavuus ja toimintavarmuus

Kun ohjelmistoja on kehitetty näin pitkään, olemme selvittäneet kaikki karikot ja ongelmakohdat. Tärkeintä on se, että homman pitää toimia. Ohjelmistovirheet ovat harvinaisia ja vikatilanteiden minimoimiseksi monitoroimmme koko ajan ohjelmistojemme toimintaa. 

Integrointi ulkoisiin tietolähteisiin

BCN integroituu myös ulkopuolisiin tietolähteisiin ja sehän mahdollistaa vaikka mitä. Automaattisesti päivittyvät hinnastot, säätilat, varastotilanteet, aikataulut, uutiset, sosiaalisen median nostot ja muut kiinnostavat tiedon jyvät voidaan tuoda näytöille helposti.

Ulkopuoliset sisällön lähteet, mediapankit ja cloud -palvelut saadaan näkymään kuin ne olisivat BCN:n omia hakemistoja. Helpottaa kummasti, kun pitää aikatauluttaa ja hallita isoa määrää sisältöä nopeasti.

Moderni teknologia

Vaikka BCN -tuoteperheemme kehitys alkoi jo 15 vuotta sitten, emme ole jämähtäneet "vanhan hyvän päälle".

Ohjelmistot on totetutettu uusimpia ja parhaimpia teknologioita hyödyntäen ja ohjelmistoja kehitetään jatkuvasti Doohlabsin in-house kehitystiimin kanssa sormi kehityksen pulssilla eteenpäin.

Luo ja aikatauluta tehokkaita kampanjoita

Luo ja lisää sisältöä

Sisällön tuominen BCN:ään on näin helppoa: "raahaa ja siirrä". Voit ladata useita eri tiedostoja ja yleisimpiä tiedostomuotoja julkaistavaksi kampanjoissa, helposti selaimella.

Sisältöä voi myös luoda järjestelmän Template -osiossa valmiita sisältöpohjia hyödyntäen hyvin helposti ja nopeasti. Päivität vain uudet tekstit ja kuvat valitsemaasi sisältöpohjaan ja julkaiset sen haluamillesi näytöille tai näyttöryhmille.

Luo kampanjoita

Luo kampanja, lisää sisältö ja päätä millä näytöillä ja mihin aikaan haluat sen näkyvän. BCN hoitaa loput.

Kampanjoita voidaan myös aikatauluttaa ja julkaista automaattisesti.

Timeline -näkymä helpottaa kokonaisuuden aikataulutusta ja suunnittelua. Heität vaan kampanjat ja sisällöt aikajanalle ja BCN näyttää ne oikeaan aikaan valituilla näytöillä..

Runsaasti optioita kampanjoiden ja aikataulujen järjestelyyn

Yksi kampanja voi sisältää lukuisia eri sisältöjä ja se voidaan aikatauluttaa haluttuihin sisältökanaviin vaikkapa useiksi vuosiksi eteenpäin.

Voit luoda kampanjoita vaikka vain pariksi tunniksi kerrallaan tai 24/7/365. Voit valita toistuuko kampanja ja siihen liitetyt sisällöt joka keskiviikko lounasaikaan, puolen tunnin välein, joka toinen viikko tai ihan minkä tahansa muun tarpeesi mukaan. Content Wheel -ominaisuuden ansiosta on sisällön näyttämiseen käytännössä ääretön määrä vaihtoehtoja. Jos kampanjassa on pyörimässä vaikka kymmenen eri sisältöä, voi käyttäjä ajastaa ne niin etteivät ne toistu uudelleen samassa järjestyksessä.

Julkaisupohjat

Templatet -eli julkaisupohjat ovat käteviä työkaluja. Esitettävän template-sisällön ulkoasu ja animaatiotyylit voidaan suunnitella asiakkaan brändin mukaisesti, niin että yksittäiset käyttäjät eivät voi poiketa brändistä.

Julkaisupohjan graafisia elementtejä voidaan animoida näyttävästi. Taustalta voidaan hakea ruokalistoja, säätietoja, hintatietoja tai mitä tahansa ulkoista dataa visualisoitavaksi valmiiksi suunnitellulla template-pohjalla.
Myös käsin päivitys onnistuu helposti selainkäyttöliittymän kautta. 

Kun käytetään julkaisupohjia, ei jokaista muutosta varten tarvitse tehdä uutta erillistä materiaalia. Templatejen päivityksiä voidaan myös automatisoida ja päivittää tiedot vaikkapa satoihin templateihin kerralla eräajona.

Targeting & Booking Engine

Uutuutena BCN ohjelmistoalustassamme on täysin uusi työkalu: Targeting & booking engine. Kohdennusmoottorin avulla voidaan nykyisen aikataulutuspohjaisen kampanjoinnin rinnalle luoda myös yleisöihin pohjautuvia kohderyhmiä, joille sisältöä voidaan jaella automaattisesti. Targeting & booking engine kohdentaa, luo ja käynnistää kampanjat automaattisesti niihin lokaatioihin ja niille näytöille, joiden luona haluttua kohderyhmää on kullakin hetkellä parhaiten tavoitettavissa.
Lisää kohdennuksesta Blogissamme
Oikeanlaisen digital signage -ohjelmiston valinta voi olla haastavaa. Asiakkaalle on harvoin kristallin kirkasta milloin ”perinteisempi” digital signage -ohjelmisto palvelee tarvetta ja milloin kannattaa ottaa käyttöön kehittyneempiä kohdennus tai mediamyyntiominaisuuksia sisältävä alusta.

BCN Digital Signage -ohjelmisto on samanaikaisesti edistynyt CMS sisällönhallintajärjestelmä ja yleisölähtöinen kohdennuskone sekä mediamyyntityökalu. Asiakas voi itse päättää mitä ominaisuuksista haluaa käyttää liiketoimintaansa palvelemaan, on se sitten mainonnan tehostamista tai myynnin edistämistä uusien mahdollisuuksien mediamyyntityökaluilla.
Perinteinen sisältö
Kohdennettu sisältö
Perinteistä CMS sisältöä ja Targeting & Booking Enginellä kohdennettua sisältöä voidaan jaella yhtäaikaisesti. Voit helposti säätää kanavia molempiin tarkoituksiin sitä mukaan kun liiketoimintasi kehittyy.

Mitä kaikkea se BCN tekeekään?

Tässä vain muutamia esimerkkejä mitä BCN voi tehdä.
Ota yhteyttä ja sovi esittely!
  • Joustava ja monitasoinen käyttäjähallinta - voit jakaa näyttöpinnat ryhmiin ja kanaviin ja antaa eri käyttäjille oikeudet vain omiin ryhmiinsä, kanaviinsa tai jopa vain yksittäiselle näytölle tai sisällölle.
  • Herätteet – Triggerit Sisältöä voidaan laukaista erilaisilla automaattisilla herätteillä: Jos sää ennustaa aurinkoista, pyöritetään herkullisia grillaustuotteita näytöillä. Tässäkin vain mielikuvitus on rajoitteena.
  • Templatet - Ohjelmoitava HTML5-muotoinen sisältöpohja joka voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden ja brändin mukaisesti.
  • Synkronointi - Useita samassa verkossa olevia mediasoittimia voidaan synkronoida soittamaan materiaaleja synkronissa. Tämä mahdollistaa myös erillaisten videoseinä ja menuboard toteutuksien tekemisen.
  • Content wheel eli "sisältörevolveri"– Aikatauluta content wheelillä eri sisältöjä soimaan samassa mainospaikassa eri looppauskertojen aikana. Soittolooppi muuttuu joka soittokerralla, eikä sisällöt toistu koskaan samassa järjestyksessä uudelleen.
  • Looppaa kampanjat esittämään sisältöä automaattisesti uudelleen toistuvina looppeina. Jokaisella kampanjalla voi olla toisistaan riippumaton aikataulutus, sisältö ja loopin pituus.
  • Ruudunjako - voit jakaa ruudun useampiin haluaamisi eri sisältöalueisiin ja aikatauluttaa eri alueille erillaista sisältöä.
  • Tickerit / RSS-syöteet - Kuvan päälle voidaan ohjelmoida ryömimään erillaisia tekstejä, jotka voidaan hakea erilaisista realiaikaisista lähteistä esim. RSS-syötteistä.