Content Production

Ketterä sisällöntuotannon partneri digitaalisiin kanaviin

Monipuolista video- ja animaatiotuotantoa

Ohjelmoitavien sisältöjen erikoisosaaja

Helpompaa päivittäisviestintää dynaamisilla sisältöpohjilla

Vaikuttavuuden maksimointia äänimainoksilla

Potkua markkinointiin peleillä ja erikoiskampanjoilla

Olemme täyden palvelun tuotantotalo, jonka missiona on tuottaa laadukasta ja oivaltavaa sisältöä kaikkiin digitaalisiin sisältötarpeisiin. Kuvaamme, leikkaamme, äänitämme ja animoimme niin nopeat ja kustannustehokkaat kuin vaativammatkin tuotannot. Se, mikä erottaa meidät massasta, on Digital Signage -osaamisemme, johon lukeutuu sekä perinteiset sisällöt että ohjelmoidut sisällöt ja applikaatiot. Meillä on vahvaa osaamista myös monenlaisista erikoistoteutuksista, -kampanjoista ja interaktiivisista peleistä.

BCN Productions showreel

Liike on tehokkain katseenvangitsija digitaalisessa mediassa. Tässä showreelissa esittelemme muutamia tapoja elävöittää Digital Signage -sisältöjä ketterästi ja kustannustehokkaasti.
Palvelumme

Sisältöä elämään luovuudella ja kokemuksella

Sisällöntuotannon tiimillämme on taustallaan pitkä kokemus media-alalta ja haluamme kanavoida sen kouliman kokemuksen käyttöösi. Otamme mielellämme hoitoomme koko tuotantosi kaaren ideoinnista ja sunnittelusta lopputuotteen versiointiin tai hyppäämme joustavasti mukaan juuri siinä projektin vaiheessa, kun eniten kaipaat apua. Ota yhteyttä tiimiimme niin laitetaan yhdessä sisältöä elämään!
Still-kuvaus
Kuva kertoo tunnetusti enemmän kuin tuhat sanaa. Kuvaamme tuotteet, tapahtumat, tilaisuudet, henkilöt, referenssit ja niin edelleen. Kuvauspalveluumme kuuluu kuvien editointi ja versiointi.
Video-kuvaus
Videon tenho on liikkeessä, joka moninkertaistaa sisällön huomioarvon. Ideoimme, kuvaamme ja leikkaamme yritys-, esittely- ja mainosvideot sekä kevyemmät SoMe-videot.
Animaatio
Animaatio on tehokas keino saada sisällöt elämään. Teemme sekä nopeita että vaativampia animaatioita, still-kuvien elävöintejä ja aineistojen erikoissovituksia. Animoimme myös digitaalisia sisustusratkaisuja.
Äänituotannot
Välillä ääni ratkaisee. Hyvin varustellussa äänistudiossamme luonnistuvat spiikkaukset, kuulutukset, äänimainokset ja -maisemat. Kysy myös tilaääniratkaisuistamme.
Ohjelmoidut sisällöt
Ohjelmoidut sisällöt ja sisältöpohjat toistuvaan ja nopeaan sisällöntuotantoon. Ohjelmoimme sekä standardi- että custom-toteutuksia sekä vaativia integraatioita.
Pelit
Kokemuksellisuus on päivän sana. Teemme kosketukseen ja liikkeeseen reagoivia pelejä, jotka tuovat lisäarvoa brändillesi ja viihdyttävät asiakkaitasi.
Applikaatiot ja UI
Käytettävyys ja kokemus samassa paketissa. Suunnittelemme pelillisyyttä hyödyntävät helppokäyttöiset applikaatiot moneen tarpeeseen. Käyttöliittymäsuunnittelu on yksi vahvoista osaamisalueistamme.
Augmented Media
Huomioarvon maksimointia. Teemme erilaisia lisätyn todellisuuden ratkaisuja esimerkiksi erikoiskampanjoihin ja promootioihin hyödyntämällä kameroita, kosketusnäyttöjä, ääntä ja painikkeita.
BCN Campaign Manager
DS-työkalusi kokonaisvaltaista hallintaa. Tuotamme järjestelmäkoulutukset ja hallinnoimme sisältöjä.

Miksi sisältöratkaisut kannattaa hankkia meiltä?

Yhdistämme järjestelmätoimitukset, ohjelmistot, perinteisen sisällöntuotannon, ohjelmoitavat sisällöt ja erikoiskampanjaosaamisen. Laaja-alainen osaamisemme antaa sinulle laajimman mahdollisen paletin toteuttaa visioitasi.
Helppous

Kaikki palvelut samasta paikasta

Voit tilata koko sisällöntuotannon ketjun suoraan meiltä. Se on helppoa, nopeaa ja kustannustehokasta kun kaikki onnistuu saman katon alla. Voit myös pyytää meidät apuun missä hyvänsä projektisi vaiheessa.
Joustavuus

Ohjelmoitavuudella nopeutta ja joustavuutta

Sisällöntuotantomme on joustavaa ja laaja-alaista kattavan kokonaispalvelupalettimme ansiosta. Konsultoimme mielellämme näyttävimmät ja kustannustehokkaimmat tavat tuottaa tarpeisiisi parhaiten soveltuvaa sisältöä.
KUSTANNUSTEHOKKUUS

Kustannussäästöjä integroimalla

Kustannustehokkuus tulee siitä että samoja toistuvia taktisia mainoksia tai tiedotteita ei tehdä aina alusta asti uudestaan. Brändiisi räätälöidyillä sisältöpohjilla ja sisällöntuotannon automatisoinnilla voidaan vähentää aikaa vieviä tuotannon vaiheita, saada kustannusäästöjä ja nopeuttaa prosessia merkittävästi.

Ideoidaan yhdessä markkinoiden parhaat sisällöt!

Ota yhteyttä