BCN Digital Signage Platform

Luotettavin, monipuolisin ja edistyksellisin

BCN Digital Signage alusta huolehtii kaikista julkaisutarpeistasi kaikille digitaalisille mediapinnoille – äänimediaa unohtamatta. Alusta tarjoaa edistykselliset työkalut koko näyttöverkostosi ylläpitoon, sisällön hallintaan, mediatilan kaupallistamiseen ja mainonnan kohdentamiseen.
BCN Digital Signage SaaS -alustaa on kehitetty yli 15 vuotta ja se on käytössä Suomen suurimmissa näyttöverkostoissa, pyörittäen viestintää kymmenillä tuhansilla mediapinnoilla. BCN ohjelmisto on helppokäyttöinen, nopea ja varmatoiminen. Uudet, edellä aikaansa olevat ominaisuudet mahdollistavat sisällön kohdentamisen ja yleisöjen maksimaalisen tavoitettavuuden.

Monipuolisin ja luotettavin Digital Signage CMS

BCN pitää sisällään kaiken mitä tarvitaan
reaaliaikaiseen informaation, dynaamisten sisältöjen ja mainoskampanjoiden rakentamiseen ja jakeluun mutkikkaisiinkin näyttö- ja ääniverkostoihin sekä kanavarakenteisiin.

Lue lisää CMS ominaisuuksista

Edistyneet dataohjatut kaupan median työkalut

Moderni kaupan media tarkoittaa arvokkaan asiakasymmärryksen kaupallistamista yleisöinä mainostajille. BCN on  varustettu aikaansa edellä olevilla dataohjatuilla kohdennus-, mediamyynti- ja kumppanuusmarkkinointityökaluilla.  

Lue lisää kaupan mediasta

Laaja tuki uusille ja vanhoille mediasoittimille

BCN-alusta toimii lähes kaikissa markkinoilta löytyvissä mediasoittimissa, niin ulkoisissa kuin näyttöjen sisäisissä soittimissa.

Työkalut moniaistilliseen markkinointiin

Aistimarkkinointi on suora väylä ihmisen tunteiden ja mielikuvien maailmaan. BCN alustan avulla ohjaat kuvaa, ääntä, valoja ja tuoksuja - luoden ainutlaatuisen asiakaskokemuksen.
Lue lisää
Sisältöjen ja kampanjoiden hallinta
Käyttäjäystävälliset työkalut sisältöjen ja kampanjoiden hallintaan
Sisällön tuominen BCN:ään on helppoa. Voit ladata useita eri tiedostoja ja yleisimpiä tiedostomuotoja julkaistavaksi kampanjoissa, helposti selaimella. Tee sisällöistä kampanjoita ja julkaise.  
Dynaamisilla sisältöpohjilla luot muuttuvat sisällöt pikaisesti käsin päivittäen tai täysin automatisoidusti.  BCN integroituu tietoturvallisesti ulkoisiin tietolähteisiin - kuten Facebook, Microsoft SharePoint, O365 ja BI - sekä yrityksesi sisäisiin järjestelmiin (DAM, PIM, jne.).
Lue lisää sisällön automatisoinnista
Aikataulutus ja kohdentaminen
Aikatauluta kampanjasi käsin tai kohdenna automaattisesti juuri oikealle kohderyhmälle
Voit aikatauluttaa ja julkaista kampanjasi tehokkaasti monimutkaiseenkin näyttöverkostoon tai kanavarakenteeseen niin, että kampanja näkyy juuri siellä missä haluat silloin kun haluat. Jos tunnet yleisösi BCN osaa automaattisesti asiakasdataan perustuen aikatauluttaa näkyvyyden optimaalisesti juuri sille kohderyhmälle, jonka haluat tavoittaa.
Lue lisää kohdentamisesta
Kaupan media
Lisätuloa kaupan mediasta
Uusilla kaupan median työkaluillamme myyt näyttö- ja audioverkostostasi haluttuja yleisöjä tavarantoimittajille, mediatoimistoille tai brändeille. BCN automatisoi inventaarin hallinnan ja kumppanisi voivat ostaa mainostilaa suoraan kumppaniportaalista.
BCN alusta myös mahdollistaa integroitumisen ohjelmallisen ostamisen rajapintoihin.  
Lue lisää kaupan mediasta
Lue lisää tavarantoimittajien itsepalvelusta
Käyttöönotto ja ylläpito
Helposti alkuun kotimaisen kumppanin kanssa
BCN alusta on avullamme helppo ottaa käyttöön uuden digital signage -verkoston käyttövoimaksi, tai jo olemassa olevan verkoston tehostamiseksi. Auditoimme ja autamme verkoston rakentamisessa ja kehittäämisessä.
Ohjelmistomme on 100% suomalainen ja suomenkielinen.  
Sen lisäksi, että BCN on erittäin helppokäyttöinen, on se myös varmatoiminen. Ohjelmiston SLA on tyypillisesti yli 99,8%. Tukenasi on jatkuvasti suomenkielinen Helpdeskimme.
Ilmainen auditointi auttaa alkuun
Listasimme neljä tärkeintä syytä tarkistaa olisiko jo aika vaihtaa uudenlaiseen DS-järjestelmään.
Lue lisää blogistamme
FAQ&A
Kuulostaa monipuoliselle. Tarkoittaako se myös monimutkaisuutta?

Onneksi ei. Koko ohjelmiston kehityskaaren ajan olemme panostaneet käytettävyyteen ja helppokäyttöisyyteen. BCN alustan käyttökoulutus kestää alle tunnin, ja sen jälkeen käyttäjät ovat valmiina luomaan ja aikatauluttamaan / kohdentamaan ensimmäiset kampanjansa.

Täytyykö olemassa olevan näyttöverkoston näytöt vaihtaa jos otamme BCN alustan käyttöön?

Ei. BCN alusta tukee miltei kaikkia uusia ja vanhoja digital signage käyttöön tarkoitettuja mediasoittimia. Se toimii esimerkiksi Samsung / Tizen, LG / WebOS, Android, MacOS, Windows ja Linux -käyttöjärjestelmissä. Kaikkein eksoottisimmissa tapauksissa näyttöön voidaan lisätä ulkoinen mediasoitin, jolloin sekin saadaan osaksi verkostoa.

Olemme panostaneet viime aikoina verkkokaupan tietojärjestelmiimme. Pystymmekö hyödyntämään näitä järjestelmiä myymälämme näyttömainonnassa?

Kyllä. BCN alusta on integroituu hyvin kaupan perusjärjestelmiin (esim. DAM, PIM, POS) ja se osaa hyvin hyödyntää kontekstikohtaista tietoa.  Näin saadaan mainontaan myös merkittävästi lisää älykkyyttä. Olemme pureutuneet aiheeseen blogissamme: Kaupan median menestystekijöitä: Sisältöautomaatio

Voiko BCN alustaa käyttää äänimainontaan?

Kyllä vaan. BCN Digital Signage Audio toimii sekä itsenäisenä audiojärjestelmänä että yhdessä info- ja mainosnäyttöjen kanssa. Voit hoitaa sillä toistuvat kuulutukset ja äänimaisemoinnin, mutta voit myös tehdä äänimainontaa ja myydä äänitilaa siinä missä näyttöjen mediatilaakin. Lue lisää digital signage audiosta.  

Alustanne tukee moniaistillista markkinointia. Mitä hyötyä siitä voisi olla minulle?

Aistimarkkinoinnilla pyritään vaikuttamaan ostokäyttäytymiseen luomalla tunnelmia, tunteita, muistoja, mielihyvää ja assosiaatioita kuormittamatta ihmisen tiedollista prosessointia. Aistien vaikutuksesta ostokäyttäytymiseen ja brändinrakentamiseen on tehty paljon tutkimusta ja tieteellistä näyttöä - omien asiakkaidemme kanssa olemme havainneet jopa 200%  kasvua markkinoidun tuoteryhmän myynnissä. Lue lisää aistimarkkinoinnista tai Craneworksin valmiista aistimarkkinoinnin ratkaisuista.

Miksi valitsisin BCN alustan jonkin kilpailevan tuotteen sijasta?

Ah, mistä alkaisin :) BCN on selkeästi markkinoiden monipuolisin ratkaisu, jossa kaikki löytyy yhdessä paketissa. Vaikka et kaikkia sen ominaisuuksia vielä tarvitsisikaan, ovat ne valmiina käyttöön otettavaksi liiketoimintasi kehittymisen mukana. Tämän lisäksi tärkeimpiä valintaperusteita asiakkaillemme on olleet toimintavarmuus sekä helppo ja intuitiivinen käyttöliittymä. BCN alusta ja palvelu toimii suomeksi (ja toki myös englanniksi). Valitsemalla BCN alustan tuet myös suomalaista työtä.
Sivustollamme voimme tarjota vain raapaisun kaikkiin alustan ominaisuuksiin. Ota yhteyttä ja sovi kanssamme tarkempi esittely.