Äänet päälleÄänet pois
Digital Signage Audio

Media, joka kuuluu kaikille

Digital Signage Audio on täyden palvelun äänimedia toimipaikkoihin: taustamusiikkia, kuulutuksia, äänimainontaa ja ulos myytävää DooH Audio -mediatilaa. Sen avulla asiakkaasi viihtyvät ja viipyvät pidempään. Lisäät myös mainostettavien tuotteidesi myyntiä. Alkuinvestointi muuttuu nopeasti lisätuloksi ulosmyydyn mediatilan avulla.
Kysy lisää

Mitä on Digital Signage Audio -palvelu?

Digital Signage Audio toimii sekä itsenäisenä audiojärjestelmänä että yhdessä info- ja mainosnäyttöjen kanssa. Synkronoiduilla ääni- ja videokampanjoilla parannat asiakaskokemusta ja edistät myyntiä. Järjestelmä toimitetaan SaaS-palveluna, joka sisältää ohjelmiston, taustajärjestelmän ylläpidon ja valvonnan, sekä helpdesk-palvelut.
Taustamusiikki
Taustamusiikki parantaa asiakaskokemusta tutkitusti. Se viihdyttää ja herättää ostoinnokkuutta. Tutkimusten mukaan taustamusiikki saa 35% asiakkaista viihtymään pidempään ja 14% ostamaan enemmän. Tyytyväinen asiakas myös palaa mielellään liikkeeseen.
Kuulutukset ja tiedottaminen
Nopeat kuulutukset ja tiedottaminen onnistuvat järjestelmään liitetyillä IP-mikrofoneilla. Aikataulutustoiminnolla ajastat puolestaan automaattiset kuulutukset suunnitelmallisesti. Molemmin tavoin voit hoitaa tiedottamisen juuri silloin, kun haluat, isosti tai rajatuille alueille.
Äänimainonta
Äänimainonta lisää tehokkaasti mainostettujen tuotteiden myyntiä. Parhaat tulokset saadaan hyödyntämällä asiakastutkimukseen perustuvaa kohdennusta. Äänimainonta-aikaa voidaan myydä myös tavarantoimittajille ja ulkoisille mediatilan ostajille.
S-Ryhmän audiomainontaverkosto
S-Ryhmä logo
S-Ryhmä
BCN Digital Signage –järjestelmä ja BCN Digital Signage Audio -järjestelmä
S-Ryhmä on ottanut laajasti käyttöön BCN Digital Signage Audio -palvelun, joka mahdollistaa räätälöidyn taustamusiikin ja audiomainonnan soittamisen market-ympäristöissä, ravintoloissa, hotelleissa ja julkisissa tiloissa.

Craneworksin Digital Signage Audio -palvelu on suunniteltu erityisesti äänimainonnan tarpeisiin. Palvelussa on mahdollista tuoda taustamusiikki-stream mistä tahansa lähteestä ja hyödyntää BCN Digital Signage -ohjelmiston mainontaan suunniteltuja ominaisuuksia.

S-Ryhmä käyttää Digital Signage Audio -palvelua sadoissa Prismoissa, S-Marketeissa ja ABC-liikenneasemilla. Taustamusiikki on brändätty eri ketjuille sopivaksi ja äänimainonta ajetaan niissä automaattisesti haluttuina hetkinä taustamusiikin sekaan. S-Ryhmä hyödyntää palvelussa myös automaattisesti laukaistavia kuulutuksia ja esim. ale alkaa -viestejä. Palvelu on tarkoitettu erityisesti myydyn mainonnan esittämiseen hyödyntäen ohjelmiston moderneja julkaisu- ja kohdennusominaisuuksia.
BCN Audio -ohjelmisto
Craneworksin BCN Digital Signage & Audio -järjestelmät sisältävät työkalut kaikkiin kuva- ja ääniviestinnän tarpeisiin. Ohjelmistolla onnistuu myös moderni mediamyynti ja kaupan markkinointi mainonnan kohdentamisen työkaluilla. Saat irti parhaan tehon omasta äänimainonnastasi, sekä parhaan hinnan ulos myydystä media-ajastasi.
Lue lisää BCN Audio -ohjelmistosta
IP-audiojärjestelmä
Moderni IP- ja tietoverkkopohjainen äänentoistoratkaisu on tätä päivää - ja tulevaisuutta. IP-audio mahdollistaa joustavan ja laadukkaan äänijärjestelmän, joka on täysin etäyhteyksillä optimoitavissa, hallittavissa ja valvottavissa, jopa yhden kaiuttimen tarkkuudella. IP-audiojärjestelmä skaalautuu joustavasti erikokoisiin toimipaikkoihin ja tarpeisiin. Kun Liität BCN Digital Signage Audio -mediasoittimen IP-audiojärjestelmään, sinulla on täydellisesti hallittava tulevaisuuden ääniverkosto.
  • Toimipisteen taustamusiikki
  • Äänimainonta
  • Infopisteen ja kassojen kuulutukset
  • Automaattiset triggeröidyt kuulutukset
  • Integraatiot asiakkaan taustajärjestelmiin ja hälytysjärjestelmään
Kuulostaa hyvältä?
Aloita lisämyynnin ja -tulojen kerääminen audiomainonnan avulla jo tänään. Me Craneworksilla osaamme kertoa miten se tehdään. Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen, niin kerromme lisää.
Ota yhteyttä