Kaupan media

Lisätuloa kaupan mediasta

Myymätiloissa tapahtuvaa kaupan mediaa on ollut olemassa jo vuosikymmeniä. Brändit ja tavarantoimittajat ovat halunneet päästä näkyville paikoille siellä missä ostokset varsinaisesti tehdään. Moderni kaupan media tarkoittaa kauppiaiden arvokkaan asiakasymmärryksen kaupallistamista yleisöinä mainostajille.
Ohjelmistoalusta soveltuu myös mediamyyjälle, joka haluaa yhdistää useammat kauppaketjut ja muut näyttöverkostot yhdeksi kaupan media inventaariksi:
Kaupan median rakentamiseen tarvitaan kehittyneen ohjelmistoalustan lisäksi luonnollisesti näyttöverkosto ja sen ylläpitämiseen edellyttämät palvelut. Craneworks on jo vuosia toimittanut ohjelmistoa, varsinaista näyttöverkostoa sekä asennus- ja tukipalveluita S-Ryhmän kaupan medialle. S-Ryhmä on ollut alalla edelläkävijä ja verkoston koko on loppuvuodesta 2023 lähes 5000 näyttöä, kasvaen vuosittain voimakkaasti.
Kaupan media sopii hyvin uudeksi korkeakatteiseksi liiketoiminnaksi ruoka- ja vähittäiskaupan lisäksi myös muille sellaisille yrityksille, joilla on riittävän suuret mainostajia kiinnostavat yleisöt, sekä mainostajia, jotka haluavat nämä yleisöt tavoittaa. Kaupan ketjujen lisäksi voidaan mainita erinomaisina kohteina esim. kauppakeskukset, huoltoasemaketjut, elokuvateatterit ja vaikkapa apteekit.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja ota yhteyttä.

Craneworks pystyy tarjoamaan omaa kaupan mediaa suunnittelevalle kaikki tarvittavat palvelut lähtien verkoston liiketoimintasuunnittelun konsultoinnista, verkoston rakentamiseen ja mahdollisen sopivan mediamyyntikumppanin löytämiseen asti. Löydät paljon lisää aiheesta Craneworksin blogi-artikkeleista.

Pysy digiajantasalla.
Tilaa tästä uutiskirje.

Kiitos uutiskirjeen tilauksesta. Emme spämmää turhaan, pelkkää asiaa ;)
Oops! Jotain meni pieleen. Kokeile uudelleen.