Craneworks & Kyrö

Käsidesiautomaatti info- ja mainosnäytöllä

Vastuullisin mainospaikka asiakkaittesi suojaksi

Digital Signage Hand Sanitizer käsidesiautomaatti on laadukas kosketusvapaa käsidesiannostelija ja mainos/infonäyttö samassa paketissa. Sen avulla huolehdit asiakkaittesi turvallisesta asiakaskokemuksesta liikkeen sisäänkäynniltä alkaen.
Suojaamalla asiakkaitasi viestit vastuullisuudesta ja samalla luot myynnin kasvua huomiotehokkaalla mainospaikalla.
Kysy lisää

Lisää myyntiä datalähtöisesti

Mainostamalla diginäytöillä tuotteita ja kampanjoita voit lisätä niiden myyntiä parhaimmillaan satoja prosentteja.
Digitaaliseen käsidesiautomaattiin on saatavissa myös analytiikkasensori, joka kerää anonyymiä tietoa ohikulkevista asiakkaista, laitteen käyttöasteesta ja katselluista mainoksista. Näytöistä voidaan luoda tuottava mainosmedia, joka mahdollistaa kerättyyn dataan perustuvan mainosten kohdennuksen oikeille kohderyhmille oikeaan aikaan. Laitteiden mediatilaa voidaan myydä myös ohjelmallisesti AdFormin kautta.
Digital Signage Hand Sanitizer käsidesiannostelija voidaan liittää osaksi jo olemassa olevaa BCN Digital Signage –järjestelmää, jolloin mainontaa ohjataan samoin työkaluin kuin muitakin verkostosi näyttöjä.

Laadukasta käsidesiä Isokyröläisestä ruistislaamosta

Desinfiointilaitteen käsidesin tuottaa muun muassa ruisginistään tunnettu Kyrö Distillery Company. Isossakyrössä valmistetussa käsidesissä on mieto tuoksu ja miellyttävä koostumus, joka ei jätä käsiä tahmeiksi.
Desinfiointiaineen riittävyys taataan jatkuvalla, automatisoidulla etävalvonnalla. Laite mittaa käsidesisäiliön painoa ja antaa automaattisesti hälytyksen säiliön täyttötarpeesta.

Korkealaatuinen ja pitkäikäinen digitaalinen käsidesiannostelija

Digital Signage Hand Sanitizer on EU:ssa suunniteltu ja valmistettu, teknisesti korkealaatuinen käsidesiautomaatti, joka on tarkoitettu pitkäikäiseen käyttöön. Laitteen muotoilussa on otettu huomioon asiakasergonomia ja kaikille esteetön pääsy desinfiointiannostelijan luokse.

22” Digital Signage Hand Sanitizer

Tyylikkäästi muotoiltu ja helppokäyttöinen Digital Signage Hand Sanitizer on markkinoiden monipuolisin käsidesiautomaatti, joka soveltuu kaikkiin sisätiloihin. Sanitizer maalataan asiakkaan valitsemalla värillä ja voidaan räätälöidä teippauksin, sekä varustaa useilla eri lisäominaisuuksilla.

Lisäominaisuudet 

 • Analytiikkasensori ja ohjelmisto
 • 4G- tai WiFi-tukiasema
 • Etupaneelin lasitus ja tarroitus
 • Näytön suojalasi
 • Erikoiskirkas näyttö tai kosketusnäyttö
 • Kaiuttimet
Laite voidaan myös varustaa aktiivisella ilmanvaihdolla ja pölysuodattimilla elektroniikan käyttöiän pidentämiseksi.
Kysy lisää erilaisista lisäominaisuuksista ja kustomointimahdollisuuksista.

13” Digital Signage Hand Sanitizer

13" Digital Signage Hand Sanitizer käsidesiautomaatti pienemmällä 13" Samsungin 250 nits infonäytöllä on kustannustehokas tapa digitaaliseen kommunikaatioon käsien desinfioinnin yhteydessä, mikäli et tarvitse analytiikkaominaisuuksia tai läheisyysensoria.

Kustannustehokas jalallinen käsidesiautomaatti

Hand Sanitizer ilman näyttöä on kustannustehokkain vaihtoehto, mikäli et halua viestiä ja mainostaa digitaalisilla näytöillä. Tämä käsidesiautomaatti sisältää samat käsien desinfioinnin perusominaisuudet kuin muutkin mallit.

Täyden palvelun paketti

Tarjoamme täyden palvelun toimituksen, joka sisältää
 • Digital Signage Hand Sanitizer käsidesiautomaatin valituilla ominaisuuksilla
 • BCN Digital Signage –ohjelmiston ja sen ylläpidon
 • Analytiikkaohjelmiston (optio)
 • Helpdesk ja etävalvontapalvelut
 • Laitteiston huollon ja ohjelmiston ylläpidon
 • Desinfiointiaineet ja täyttöpalvelu
Laitteisto on hankittavissa kertaostona tai leasing-sopimuksella. Ohjelmistot myydään SaaS-palveluna kuukausiveloituksella.

Ota yhteyttä

Aika on nyt. Ole ensimmäisten joukossa luomassa uudenlaista, turvallista kulutuskokemusta asiakkaillesi.
Kysy lisää