BCN Productions

Sinun oma tuotantoyhtiösi

Olemme täyden palvelun sisällöntuotantotalo, joka tekee sinulle räätälöityä sisällöntuotantoja kaikkiin tarpeisiisi. Kuvaamme, leikkaamme, animoimme, äänitämme ja tuotamme sekä perinteisiä sisältöjä, mutta myös ohjelmoimme Digital Signage -järjestelmissä toimivia ohjelmoituja sisältöjä ja sisältöpohjia ja ohjelmoimme aplikaatioita tarpeisiisi. Nämä yhdistetttynä vahvan erikoiskampanja-osaamiseemme, tekee meistä ylivoimaisen kumppanin sisällöntuotannossa.

BCN Productions showreel

Tässä on muutamia tyyppillisiä Digital Signage sisälltöntuotantojamme Showreelin muodossa.
Palvelumme

Sisällöntuotannot kokemuksella

Ennen Craneworksin perustamista työskentelimme sisällöntuotantoalalla MTV3:lla, Toast Post Productionissa ja useissa eri tuotantoyhtiöissä. Tunnemme siis alan yli 25 vuoden kokemuksella.
Ota yhteyttä asiantuntijoihimme jo ennen kuin aloitat suunnittelemaan projektiasi.

Graafinen suunnittelu

Teemme graafista suunnitelua sekä still, video, että 2D ja 3D -animaatioihin, holograafisiin sisältöihin ja käyttöliittymiin

Kuvaukset

Teemme sinulle kuvaukset sekä perinteisellä mies & kamera -kokoonpanolla, mutta meiltä löytyy myös useiden action kameroiden kokonaisuus, joilla voidaan tallentaa myös timelapse -kuvauksia ja erillaisia erikoistapahtumia usean eri kameran voimin.

Leikkaus

Leikkaamme materiaalit omassa editissämme jonne voit tulla suunnitelemaan tuotantoa yhdessä meidän kanssamme.

2D ja 3D -animaatiot

Toteutamme 2D ja 3D -animaatiot alan parhailla työkaluilla tarpeidesi mukaisesti.

Äänituotannot

Äänitämme speakit, miksaamme ja teemme musiikkia ja äänimaisemaa tarpeidesi mukaan.

Musiikin säveltäminen

Meiltä löytyy myös säveltäjiä, jotka räätälöivät sinun brändiisi sopivan musiikin tai äänimaiseman.

Palvelumuotoilu ja UI

Käyttöliitymien suunnittelu on tärkeä osa sisällöntuotantoamme. Kaikki interaktiiviset pinnat, pelit ja erikoiskampanjat tarvitsevat helppokäyttöisen käyttöliittymän niin että asiakkaan käyttökokemus on paras mahdollinen.

Ohjelmoitavat sisällöt ja aplikaatiot

Ohjelmoitavat sisällöt ohjelmoidaan toimimaan erikoistarpeidesi mukaisesti. Jos tarvitaan uusi aplikaatio, vaikkapa selfie aplikaatio tai erikoiskampanja, me suunnittelemme ja toteutamme sen sinulle.

Templatet

Template eli sisältöpohja on helpoin tapa julkaista päivittäistä sisältöä. Ohjelmoimme sinulle brändisi mukaisen sisältöpohjan jolla voit viesti nopeasti ja joustavasti Digital Signage -järjestelmän kautta.

Miksi sisältöratkaisut kannattaa hankkia meiltä?

Yhdistämme järjestelmätoimitukset, ohjelmistot, perinteisen sisällöntuotannon, ohjelmoitavat sisällöt ja erikoiskampanjaosaamisen. Laaja-alainen osaamisemme antaa sinulle laajimman mahdollisen paletin toteuttaa visioitasi.
Helppous

Kaikki palvelut samasta paikasta

Voit tilata koko sisällöntuotantoketjun suoraan meiltä. Se on helppoa, nopeaa ja kustannustehokasta kun ei tarvitse asioida monella eri luukulla ja organisoida eri tahoja keskustelemaan keskenään.
Joustavuus

Ohjelmoitavuudella nopeutta ja joustavuutta

Sisällöntuotantomme on joustavaa ja laaja-alaista kattavan kokonaispalvelupalettimme ja ohjelmoitavien sisältöjen osaamisemme johdosta. Pystymme konsultoimaan sinulle järkevimmän ja kustannustehokkaimman tavan tuottaa sisältöjä tarpeisiisi.
KUSTANNUSTEHOKKUUS

Kustannussäästöjä integroimalla

Kustannustehokkuus tulee siitä että samoja toistuvia taktisia mainoksia tai tiedotteita ei tehdä aina alusta asti uudestaan. Brändiisi räätälöidyillä sisältöpohjilla ja sisällöntuotannon automatisoinnilla voidaan vähentää sisällöntuotannon vaiheita, saada kustannusäästöjä ja nopeuttaa prosessia merkittävästi.

Kosketa avullamme enemmän.

Ota yhteyttä