Helpdesk
Yhteys

Craneworks Oy Ltd.

Yksityisyydensuojaseloste

Kuka käsittelee tietojasi

Yritys

Craneworks Oy Ltd.

Spektri Business Park DUO
Metsänneidonkuja 6
02130 Espoo


Yhteyshenkilö

Matti Heinonmäki
+358 20 735 3680
etunimi.sukunimi@craneworks.fi


Keiden tietoja käsittelemme

  • Asiakkaat
  • Potentiaaliset asiakkaat
  • Verkkosivuston käyttäjät
  • Järjestelmiimme rekisteröityneet käyttäjät

Tiedot, joita käsittelemme

Käsittelemme ainoastaan niitä tietoja, joita sinä tai yhteyshenkilösi toimitatte meille, esimerkiksi:

  • Nimi
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Työnantaja
  • Käyttäjätaso
  • Kieli
  • IP-osoite
  • Palvelun käyttötiedot

Miksi käsittelemme tietojasi

  • Palveluiden toimittaminen ja tiedottaminen
  • Asiakassuhteen hoitaminen
  • Markkinointi

Mistä saamme tiedot

Käyttäjiä koskevat tiedot saadaan suostumuksella asiakkaalta itseltään tai hänen yhteyshenkilöltään.

Kuka muu käsittelee tietojasi

  • MailChimp
  • Nexmo

Kuinka kauan käsittelemme tietojasi

Käsittelemme tietojasi pääsääntöisesti niin kauan kuin se asiakassopimus, jonka hoitamiseksi tarvitsemme tietoja, on voimassa.

Henkilötietoja säilytetään markkinointitarkoituksiin niin kauan kuin on olemassa potentiaalinen yhteistyösuhde.

Oikeutesi

Sinulla on seuraavat oikeudet joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen: helpdesk@craneworks.fi

Tarkastusoikeus

Sinulla on oikeus tarkistaa sinusta tallentamamme henkilötiedot. Mikäli havaitset tiedoissasi virheellisyyksiä tai puutteita, voit pyytää meitä korjaamaan tai täydentämään tiedot oikeiksi.

Vastustamisoikeus

Sinulla on oikeus koska tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, mikäli koet, että olemme käsitelleet henkilötietojasi lainvastaisesti tai että meillä ei ole oikeutta käsitellä joitain henkilötietojasi.

Suoramarkkinointikielto

Sinulla on oikeus milloin tahansa kieltää meitä käyttämästä tietojasi suoramarkkinointiin. Emme koskaan myy tai muutoin luovuta henkilötietojasi muille tahoille, jotta nämä voisivat kohdistaa suoramarkkinointia sinuun.

Hankimme verkkomainontaa mm. Facebookilta ja Googlelta. Nämä yhtiöt eivät kuitenkaan koskaan saa henkilötietojasi eikä tällaisessa mainonnassa ole kyse suoramarkkinoinnista, vaan se perustuu evästeisiin. Katso tarkemmin kohta evästeet.

Poisto-oikeus

Mikäli koet, että joidenkin sinua koskevien tietojen käsittely ei ole tarpeen tehtäviemme kannalta, sinulla on oikeus pyytää meitä poistamaan kyseiset tiedot. Käsittelemme pyyntösi, jonka jälkeen joko poistamme tietosi tai ilmoitamme sinulle perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. Mikäli olet eri mieltä ratkaisustamme, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle (ohjeet valituksen tekemiseen: http://www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html). Sinulla on myös oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus

Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos koet, että henkilötietojasi käsitellessämme rikomme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä (ohjeet valituksen tekemiseen: http://www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html).

Kuinka suojaamme tietojasi

Henkilötietojesi turvallinen käsittely on meille tärkeää. Käytämme seuraavia suojatoimia tietojesi turvallisuuden varmistamiseksi.

  • Suojaamme internetyhteyden (https)
  • Salaamme tietoja (kryptaus) 
  • Rekisterin käyttö on suojattu käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin sekä käyttöoikeuksin
  • Järjestelmämme on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla
  • Rekisteri sijaitsee tietokoneessa, joka on sijoitettu konesaliin palvelimelle, jonne pääsy asiattomilta on estetty
  • Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa 
  • Rekisteristä otetaan säännöllisesti varmuuskopiot
  •  Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät
  •  Sitoutamme henkilökunnan salassapitosopimuksilla

Tietojen luovutukset

Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta Craneworks Oy Ltd:n ulkopuolelle.

Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Käytämme säännönmukaisesti seuraavia palveluntarjoajia:

  • MailChimp
  • Nexmo

Tietojen luovutukset EU:n ulkopuolelle

Milloin mahdollista, olemme valinneet tietojesi säilytyspaikaksi tietoturvalliset, Euroopassa sijaitsevat palvelinkeskukset.

Jotkin edellä mainituista palveluntarjoajista saattavat tallentaa tietoja EU/ETA-alueen ulkopuolelle Yhdysvaltoihin.