Uutishuone

Digital Signagen moniottelija Pekka Saanio vahvistaa entisestään Craneworksin myyntitiimiä Key Account Manager roolissa!

15.8.2023
 —
Jarno Rantala
Voimme iloksemme ilmoittaa, että olemme saaneet erittäin monipuolisen huippuosaajan myyntitiimiimme. Pekka Saanion ainutlaatuinen osaaminen ja persoona vie omalta osaltaan joukkojamme kohti yhteistä tavoitettamme olla jatkossakin Suomen suurin ja kaunein Digital Signage toimija.

Craneworksin toimitusjohtaja Sami Käyhkö:

On mahtavaa saada Pekka meille takaisin hommiin. Pekalla on 12 vuoden kokemus Digital Signage alalta, sisältäen laajan kokemuksen audiojärjestelmistä, audiomainonnasta, Digital Signage näyttöratkaisusta, Digitaalisesta ulkomainnonnasta ja nyt myös Aistivaikuttamisesta. Pekka tuntee asiakkaiden tarpeet ja pystyy tukemaan niitä koko asiakkaan hankintapolun ja toteutusprojektin ajan. Lisäksi Pekalla on koko ajan into hakea asiakkaallemme uusia hyötyjä, lähestymiskulmia asiakkaan liiketoimintaan ja halua kehittää asioita yhdessä asiakkaan kanssa eteenpäin. Tuollaista intoa ei voi opettaa, sen vaan joko löytyy ihmisestä tai ei ja Pekalla sitä riittää muillekin jaettavaksi. Olen erittäin tyytyväinen että Pekka on nyt osa alan kovimmista ammattilaisista koostuvaa myyntitiimiämme.

Pekka Saanio kommentoi seuraavasti liittymistään Craneworksin tiimiin:

Olen jo vuosia seurannut alaa ja selkeästi Craneworks/Doohlabs tarjoaa edistyksellisintä osaamista. Digital Signage on harpannut nopeasti oleelliseksi osaksi asiakaskokemuksen rakentamista ja mielenkiintoista uutta tekemistä löytyy koko ajan.  Dataohjautuvuus, kaupan media ja moniaistivaikuttaminen erityisesti ovat kiinostavia osa-alueita ja Craneworksilla se on jo tätä päivää. Tuntuu hyvältä päästä tarjoamaan ratkaisuja, jotka oikeasti tuottavat lisäarvoa ja olla näköalapaikalla kehityksen kärjessä. 

Lisätietoja
Jarno Rantala
+358 44 3585 651
jarno.rantala@craneworks.fi
LinkedIn
Lisää uutisia