Uutishuone

Yksi Digital Signagen kovimmista nimistä vahvistamaan Craneworksin osaamista!

18.6.2021
 —
Jarno Rantala
Ville-Pekka Kuusisto on aloittanut Craneworksilla Key Account Managerina 18.6.2021 ja vahvistaa Craneworksin Digital Signage myyntitiimiä.

Craneworks on kehittänyt uusia asiakkaiden liiketoimintaa tukevia ratkaisuja ja Ville-Pekka ottaakin nyt vastuuta suurasiakkaiden liiketoiminnan kehittämisestä Digital Signagen uusien mahdollisuuksien keinoin. Tulevien vuosien kasvun mahdollistamiseksi olemme nimittäneet Ville-Pekka Kuusiston vastaamaan suurasiakasliiketoiminnan kasvusta.

“Olemme innoissamme siitä että pääsemme rakentamaan tulevaisuuden kasvua yhdessä alan yhden kovimman asiantuntijan kanssa”. kommentoi Craneworksin toimitusjohtaja Sami Käyhkö.

Myös Ville-Pekka on innostunut uudesta roolistaan.

Ville-Pekka: ”Olen tehnyt pitkän päivätyön saman työnantajan palveluksessa, mutta nyt kun kuulin Craneworksin uusista ratkaisuista tuntui siltä, että en voi jättää tätä mahdollisuutta käyttämättä. Olen nähnyt alan kehitystä pitkään ja Craneworks tarjoaa asiakkaille nyt uuden tavan kasvattaa asiakastyytyväisyyttä ja heidän liiketoimintaa Digital Signagen ja digitaalisen audion keinoin”.

Ville-Pekka Kuusisto on Suomessa yksi tunnetuimpia digital signagen asiantuntijoita. Aikaisemmin Ville-Pekka Kuusisto on työskennellyt mm. Seasam House Oy:n palveluksessa Digital Signage myyntitehtävissä ja Zeta Display Oy:llä Key Account Managerina.

Lisätietoja
Jarno Rantala
+358 44 3585 651
jarno.rantala@craneworks.fi
LinkedIn
Lisää uutisia