Craneworld blog

/

Videobloggaus: Tekoäly ja data markkinoinnissa

Tämän videobloggauksen hot topics: tekoäly, ohjelmallinen ostaminen, mikrolokaatiot, koneoppiminen, konenäkö ja kohderyhmäajattelu. Doohlabsin toimitusjohtaja Janne Lohvansuu avaa termit ja niiden toimintalogiikan markkinoinnissa ja erityisesti Digital Out Of Home (DOOH) kontekstissa.

Miten tekoälyä ja dataa voidaan hyödyntää markkinoinnissa ja miksi niitä ylipäätään pitäisi hyödyntää? Mitä ohjelmallisesta ostamisesta kannattaa ymmärtää? Entä viekö tekoäly markkinointialalta työpaikat? Vastauksia näihin kysymyksiin ja moniin muihin markkinoinnin ja digitaalisen ulkomainonnan nykyisyyteen ja tulevaisuuteen liittyen saat tästä Janne Lohvansuun puheenvuorosta. Janne on alaan erikoistunut konsultti, joka luotsaa Digital Out Of Homen (DOOH) ratkaisuihin keskittyvää Doohlabsia. Doohlabs on puolestaan noin vuoden ikäinen Craneworksin sisaryritys.

Jannen puheenvuoro on taltioitu Tekoäly ja data markkinoinnissa -tapahtumassa Helsingissä 10.10.2019. Tapahtuma oli Icebreaker.vc:n, IAB:n ja Doohlabsin yhteisevent, jota myös Craneworks ja Samsung olivat mukana mahdollistamassa.

Uusimpia artikkeleita